Op zoek naar touw en blok te koop?

touw en blok te koop
Verhuiswiel Hijsblok / Touw Blok met 70 MTR touw Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Verhuiswiel Hijsblok / Touw Blok met 70 MTR touw is helaas verwijderd. Doe-het-zelf en Verbouw Overige Doe-het-zelf en Verbouw KENMERKEN: Conditie: Zo goed als nieuw Levering: Ophalen OMSCHRIJVING: Ideaal voor verhuizing op hoogte met ophanghaak of voor in de bouw op de steiger! Takelen met katrol diameter touw 22 mm polytex touw 3 strengs 70 meter lang met grote karabijn haak diameter wiel 34 cm wiel tot 250 kg Touw kan vanaf de grond op en neer naar de 13e verdieping! Polytex is een 3-strengs of 4-strengs geslagen polypropyleen touw met een extra uv-stabilisator. Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Macgyfer zakmes eenhandig model bucknife MH002. Macgyfer zakmes eenhandig model bucknife single hand met broek clip Een ideale combinatie van een handzaam zakmes voorzien van broek of riem c. vandaag 2000: Gaanderen. aluminium raam kozijn met glas luchtraam raamkozijn. Let op staan in nederland telefoonnummer: 0657410242 Partij Kas luchtramen maar ook heel goed te gebruiken als raam kozijn met enkel glas voor.
Bo-rent.
Beton bewerken en metselen. Boren en Slopen. Hef en Hijswerktuigen. Verlichten en communiceren. Verwarmen en Drogen. Touw en blok enkel. PER DAG max. 24 uur PER WEEK 1-4 weken PER WEEK na 4 weken. BORG met BDR BORG zonder BDR.
Touw Blok Verhuisbenodigdheden Professionele Verhuisservice.
Saving your booking and redirecting to the payment page. Welkom op de nieuwe site van Touw en Blok verhuizingen. Vanaf 15-03-2018 kunt u reserveringen plaatsen bij de door u gewenste locatie. Welkom op de nieuwe site van Touw en Blok verhuizingen.
Vind touw blok in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.nl.
Touw en wiel katrol. Touw en wiel. Ik ben verhuis en heb hem niet meer nodig. 01 mei 18. Touw en blok. Touw en blok. Touw en blok. Touw en blok. Extra solide blok, zwaar touw en afhoudtouw te koop aangeboden.
Vind touw in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.nl.
Het touw en blok zit in een houten krat en is makkelijk mee te nemen. Af te halen in de jordaan., Te koop rollen polypropyleen touw rol van 160 meter 40 euro rol van 120 meter 30 euro. Touw en blok.
Vind touw blok op Marktplaats.nl.
Te koop een koperen schietloot zonder klos en touw.in goede staat.kijk ook bij al mijn advertenties.biedingen zijn ex verz.kosten. antiek gereedschap schietloot met blok en touw. Te koop een antiek koperen schietloot met blok en touwin, goede staat.bieden is zonder verz.kosten.kijk ook bij al mijn advertenties.

Contacteer ons

touw en blok te koop
elektrische takel loopkat
verhuisbedrijf goedkoop
lier takel
loopkat takel
verhuisbedrijf hilversum
takel elektrisch
verhuisbedrijf amstelveen
elektrische takel lier
Erkend verhuisbedrijf