Meer resultaten voor touw en blok

touw en blok
Bo-rent.
Afzetten en opslaan. Behangen, schilderen en stofferen. Beton bewerken en metselen. Boren en Slopen. Hef en Hijswerktuigen. Verlichten en communiceren. Verwarmen en Drogen. Touw en blok enkel. PER DAG max. 24 uur PER WEEK 1-4 weken PER WEEK na 4 weken.
Touw Blok Verhuisbenodigdheden Professionele Verhuisservice.
Saving your booking and redirecting to the payment page. Welkom op de nieuwe site van Touw en Blok verhuizingen. Vanaf 15-03-2018 kunt u reserveringen plaatsen bij de door u gewenste locatie. Welkom op de nieuwe site van Touw en Blok verhuizingen.
Touw Blok Gebruiksaanwijzing.
Hierbij haalt u eerst het touw onderlangs het object waarna u vervolgens met het touw aan de bovenkant van het kruist en het touw over de breedte nogmaals het object om het object heen haalt en eindigt met de haak aan het hoofd touw welke naar boven loopt. Copyright 2017 Touw en Blok Design door OnlineVisual.
Takelen met touw en blok Amsterdam YouTube.
Boomkens 3969, views. Piano vleugel schiet los uit touw en blok Duration: 043. ishootpeople Ferry de Kok 2372, views. Katrollen Duration: 257. TechniekBoerhaave 26496, views. The flying couch takelen met touw en blok in Amsterdam Duration: 047. borsincka 324 views.
Vind touw blok in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.nl.
Borg 50 euro zo'n' 50 meter stevig touw met blok wiel/katrol inclusief haak en een paar handschoenen. Geschikt voor het takelen van grote en zware spullen tijdens de verhuizing. Het touw en blok zit in een houten krat en is makkelijk mee te nemen.
www.TouwEnBlok.com Touw en Blok verhuur Amsterdam Centrum.
Neem het touw en blok mee naar de verdieping waar de hijsbalk hangt. Haal eerst het touw voor een deel 2 meter door het katrol, hang het katrol aan de haak van de hijsbalk en laat beide uiteinden van het touw voorzichtig zakken.
www.TouwEnBlok.com Touw en Blok verhuur Amsterdam Centrum.

Contacteer ons

verhuisbedrijf
verhuizen amsterdam
touw en blok
elektrische takel
takel
verhuizer
touw en blok kopen
verhuisbedrijf Haarlem
blok en touw
touw en blok enkel
touw en blok praxis